Palvelut

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita palveluja asiakkaillemme

Mitä voimme tarjota sinulle

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita palveluja asiakkaillemme Kuopiossa. Tuulilasin korjaus ja vaihto, sekä adas kalibrointi. Myös kuorma-auton tuulilasin vaihto.

Savon Tuulilasi Oy® takaa, että asentamamme lasi on laadultaan samanlaista kuin alkuperäinenkin. Käytämme ainoastaan autoteollisuuteen tarkoitettua lasia, joka on valmistettu alkuperäisen valmistajan vaatimusten mukaisesti.

Kaikki valikoimastamme löytyvät autolasit valmistetaan edellä mainittujen standardien mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja turvallisuutta. Olemme apunasi silloin, kun tuulilasin korjaus on ajankohtainen.

Annamme lasille vuoden ja työlle elinikäisen takuun, se tarkoittaa, että jos autossasi on meidän asentama tuulilasi, kannamme täyden vastuun työstämme!

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasissa on isompi vaurio vaihdamme sen nopeasti uuteen ammattitaidolla. Ehjä tuulilasi lisää ajoturvallisuutta. Meillä hoidat auton tuulilasin vaihdot nopeasti kaikkiin automerkkeihin. Myös kuorma-auton tuulilasin vaihto.

Kirkas ja ehjä tuulilasi on turvallinen ja miellyttävä ajaessa. Lasin vaihto on välttämätöntä kun vaurio on mittava tai kuljettajan näkökentän alueella. Tuulilasien ohella vaihdamme luonnollisesti muutkin rikkoutuneet auton lasit.

Jos autossasi on kamera, joka vaati kalibroimisen, suoritamme sen lasin vaihdon yhteydessä autovalmistajan ohjeiden mukaisesti käyttäen hella Guttmanin kalibrointi laitetta, jotkut kamerat vaativat myös koeajon jotta voimme varmistaa kameran oikean toimivuuden

Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin uusimisesta ainoastaan vakuutuksesi mukaisen omavastuun. Lasin vaihto ei aiheuta bonusmenetystä.

Tuulilasin korjaus

Suojaa uusi kiveniskemä tai särö tuulilasista esimerkiksi teipillä mahdollisimman pian ettei lika ja kosteus pääse aiheuttamaan lisävaurioita.

Pieni särö tai kiveniskemä voidaan lähes aina korjata turvalliseksi ja huomaamattomaksi, mikäli pääsemme tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä halkeaman sisälle ole päässyt likaa ja se on pinta-alaltaan alle kahden euron kolikon kokoinen.

Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, hoituu kiveniskemien korjaukset ilman omavastuuta. Me laskutamme suoraan vakuutusyhtiöiltä. Lasivaurio ei aiheuta bonusmenetystä. Tuulilasin korjaus nopeasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Kiveniskemän korjaus 40.00 – 60.00€
Halkeaman pysäytys 20.00€

Adas kalibrointi

ADAS-turvajärjestelmien kalibrointi (Advanced Driver Assistance Systems) Nykyään ajoneuvoissa on paljon uutta tekniikkaa, kuten kehittyneitä kameratekniikkaan perustuvia mukavuus- ja turvajärjestelmiä. Ne auttavat kuljettajaa pitämään auton ajokaistan keskellä, pitämään etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon, kiihdyttämään ja jarruttamaan automaattisesti auton vauhtia jne. Näiden järjestelmien toiminnallisuuden varmistaminen on liikenneturvallisuuden kannalta välttämätöntä.
Savon Tuulilasi Oy® huolehtii sinun ja kanssamatkustajiesi turvallisuudesta lasinvaihdon jälkeen. Kalibroimme autosi ADAS-turvajärjestelmät autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti ja saat kalibroinnista myös kirjallisen todistuksen !

Bosch pyyhkijänsulat

Bosch tuulilasinpyyhkijät takaavat erinomaisen näkyvyyden niin sateella, sumuisella kuin pimeälläkin ilmalla. Suosittelemme vaihtamaan tuulilasinpyyhkijät uusiin, tuulilasin vaihdon yhteydessä.

Kuluneet pyyhkijänsulat heikentävät näkyvyyttä ja kuluttavat lasin pintaa – pahimmassa tapauksessa ne ovat turvallisuusriski. Pyyhkijänsulkien kuluneisuus tulee tarkastaa säännöllisesti ja ne on hyvä vaihtaa vähintään kerran vuodessa tai mikäli ne poistavat huonosti likaa ja vettä, tärisevät tai vinkuvat.

Jos aiot varata ajan korjaamolle tai olet sen jo tehnyt, voit tilata sulkien vaihdon lasinkorjauksen yhteyteen.

Bosch – pyyhkijänsulat, 38 €